Skip Ribbon Commands Skip to main content

Vi presenterar AV8805 Full 4K Ultra HD multikanals förförstärkare

jan 10, 2018
Vi är stolta att presentera vår första 13-kanals AV-förförstärkare, AV8805. Marantz AV8805 hanterar alla högupplösta ljudformat perfekt, och levererar exceptionell surroundljudskvalitet, vilket ger installatörer och hemanvändare flexibilitet och prestanda att frambringa även de mest delikata av ljud.

AV8805 inte bara bearbetar 13.2 kanaler, den är försedd med Marantz unika Hyper Dynamic Amplifier Module (HDAM) för varje kanal och helt trådlöst multiroomljud, vilket gör det möjligt för installatörer och användare att sömlöst skapa en ljudupplevelse i hela hemmet som skiljer sig från allt annat på marknaden.

Marantz AV8805 är en kompromisslös, multikanals AV-processor och förförstärkare, designad att användas tillsammans med högkvalitativa, externa effektförstärkare eller aktiva högtalare, för de som kräver den ultimata hemmabioupplevelsen. Den förenar en futuristisk minimalistdesign med superbt surroundljud från de senaste 3D-ljudformaten, inklusive Dolby Atmos, DTS:X och Auro-3D avkodning. Auro-3D kommer aktiveras via en framtida firmwareuppdatering utan någon extra kostnad. Tack vare de åtta premiumklassade AK4490 32-bitars stereo D/A-omvandlarna fulländas ljudkvaliteten för optimalt naturtrogen återgivning.