Skip Ribbon Commands Skip to main content

Vi presenterar vår helt nya, kompletta spelare för digitala musikkällor, ND8006

dec 19, 2017
Vi har tagit vår digitala ljudteknologi till nästa nivå med vår första, kompletta spelare för digitala musikkällor. ND8006 är designad som en kompromisslös, högkvalitets allroundspelare, som kombinerar CD-spelare, nätverks-/internetstreaming, extern DAC-funktionalitet och HEOS-stöd.

Byggd i vår Shirakawa-anläggning i Japan har nykomlingen dragit fördel av all expertis inom högsta klassens digitala ingenjörskonst, och är en perfekt matchning till nyligen introducerade, integrerade förstärkaren PM8006.

ND8006: Den kompletta spelaren för digitala musikkällor

ND8006 är byggd för att uppfylla alla krav från en modern, digital musiklyssnare, och sammanför funktioner som vanligtvis kräver två eller tre separata ljudprodukter. Baserad på de framgångsrika modellerna NA8005 och SA8005, men nytänkande vad gäller funktioner och ljuddesign, kombinerar den en CD-spelare med en hub för digitala källor som medger uppspelning från nätverk, lokal USB-lagring, onlinekällor som streamingtjänster och internetradio, HEOS-stöd och DAC-funktionalitet, samt direkt anslutning till datorer och andra enheter.

Den är också framtidssäkrad och accepterar filformat ända upp till 11.2MHz quad-DSD och 384kHz/32-bit PCM, och har dessutom Apple AirPlay och Bluetooth för att spela musik från portabla enheter.